Varberg

Kv. Kvarnliden

Strax söder om centrum ligger kvarteret Kvarnliden där de flesta lägenheterna är speciellt framtagna och anpassade för dig som är mellan 18 och 24 år. Här finns smart planerade 1,5- till 4-rumslägenheter och gemensamma utrymmen med plats för både social gemenskap och cykelreparationer. Kv. Kvarnliden är dessutom ett helt digitaliserat hus, vilket innebär fler fördelar än bara supersnabbt wifi.

Anmäl intresse

Välkommen till framtiden!

Bara 10 minuters promenad från Varberg centrum, i spetsen av Östra Långgatan/Södra Vägen, uppför Månsson Fastigheter kvarteret Kvarnliden. Cirka 85 lägenheter i storleken 1,5 till 4 rum och kök där majoriteten är så kallade ungdomslägenheter för personer mellan 18 och 24 år.

Invändigt är det ljust och rymligt även i de mindre lägenheterna, med materialval som ger en fräsch känsla när du flyttar in. Huset är helt digitaliserat så istället för att krångla med nycklar låser du upp alla utrymmen du behöver ha tillgång till med en tagg. Utvändigt pryds husen med karaktäristiska sadeltak och fasaderna målas i kulörer som smälter in i närmiljön.

För att främja cykling och resor med kollektivtrafik kommer det att finnas cykelrum som är utrustade med redskap för tvätt och reparation – och social gemenskap. Här ska man kunna hänga medan man fixar och trixar. Endast besöksparkering kommer finnas.

Här är hållbarhet ett ledande ord och det kommer att ges möjligheter att byta både tjänster och prylar med varandra. Kv. Kvarnliden är en ungdomlig stadsdel i modern miljö med stort fokus på gemenskap. Här ska du kunna bo och trivas under en spännande tid i livet.