Din hemtrevnad börjar redan på ritbordet

När du hyr en lägenhet hos Månsson Fastigheter kan du vara säker på att vi noga tänkt igenom hur du bäst ska trivas hemma. Vi är ett mindre fastighetsbolag som samtidigt är arkitekter i grunden, och det märks både i och runt omkring våra hus. Helheten är lika viktig som detaljerna, och vi kompromissar varken med form eller funktion. Eftersom vi gör allt från planering och design till byggnation och förvaltning har vi alla möjligheter att förverkliga visionen om det goda boendet. Resultatet är kvalitetslägenheter med inbyggd trivsel som du verkligen längtar efter att komma hem till.

Månsson Fastigheter bygger i första hand bostäder och har en stark tro på hyresrätten som boendeform. Vi är övertygade om att du inte behöver äga ditt boende för att trivas. Därför lägger vi gärna lite extra krut på såväl materialval och finish som tekniska detaljer, smarta lösningar och inte minst en vacker närmiljö med vi-känsla.

Välkommen att trivas hos oss.

Varberg

Västerport

Nu växer den nya, spännande stadsdelen Västerport fram. Här ges du en unik möjlighet att bo i hyresrätt precis vid kajkanten med enastående havsutsikt. Dessutom med den speciella känslan som bara infinner sig i ett hus byggt av trä. På gatan utanför pågår hamnlivet för fullt, och inne på den lummiga gården finns det utrymmen för både enskilt lugn och aktiv gemenskap.

Läs mer här