Varberg

Västerport

I helt nya stadsdelen Västerport finns allt du kan önska dig. Havet precis utanför fönstret, ett myllrande kvartersliv nere på gatan och närhet till Varberg centrum. Precis vid kajkanten bygger Månsson Fastigheter ”Brygghusen”, två vackra trähus i vinkel. Här bor du i vackra lägenheter, flera med en utsikt många bara kan drömma om.

Anmäl intresse

Med himlen och havet runt hörnet

Alldeles intill hamnen i Varberg är stadsdelen Västerport på väg att ta form. I ett av de allra första kvarteren bygger Månsson Fastigheter cirka 40 ljusa och luftiga lägenheter med vindskyddade balkonger som vetter ut mot havet. Här finns chansen att bo i en helt unik hyresrätt med ett fantastiskt läge.

Lägenheterna varierar i storlek mellan ett- till fyra rum och kök. Utvändigt möts ögat av vackra träfasader i olika kulörer och branta tak smyckade med kupor. Stora glaspartier i hörn mot väster och liggande fönster ger god utsikt mot hamnen och havet.

Mellan husen bland lummiga träd finns en stor innergård med plats för gemenskap. Här kan man växla några ord med grannarna medan man använder gårdens grill eller bara sitta och njuta på bänkarna i solen, en plats för att drömma sig bort en stund. Det kommer även finnas gemensamhetslokaler att hyra där vänner och grannar har möjlighet att träffas. Här tar skratten fart och minnen skapas.

Du behöver inte ta dig långt ut på gatan för att finna ett myllrande folkliv och en hamnidyll med mysiga caféer och restauranger. Glada möten varvas med lugna promenader längs kajkanten. I Västerport förenas människor i en trygg, härlig och naturnära miljö.