Mölndal

Kv. Syltlöken

Kvarteret Syltlöken består av 66 nya, yteffektiva företagsbostäder i Toltorpsdalen i Mölndal. Fastigheten ligger mellan några av områdets största arbetsgivare – Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Astra Zeneca och Chalmers – vilket innebär ett perfekt läge för företag som behöver ordna boenden under kortare tid.

Anmäl intresse

Känslan av ett andra hem

Utvecklingen inom korttidsbostäder och så kallad long-stay har varit kraftfull. Kv. Syltlöken erbjuder ett boende med avsevärt högre hemkänsla än vad du normalt får på hotell. Månsson Fastigheter, tillsammans med Westhouse, har jobbat med nya former av samverkan där vi tidigt tagit in entreprenörens kunskap och ringat in viktiga frågeställningar för att skapa en effektivare byggprocess.

Platsen mellan Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Astra Zeneca och Chalmers gör det till ett perfekt läge för företagsboende.

Företagsbostäder hyr ut lägenheter på korttidskontrakt. Fokus har därför legat på att använda hållbara material som åldras väl och tål frekvent in- och utflyttning. Vi har månat om att utforma en vacker omgivning och goda boendemiljöer med varierade och detaljerade fasader, fönster med stora ljusinsläpp, gemensamhetsytor och takterrass.

Inflyttning skedde hösten 2020.