Varberg

Västerport

Med ett fantastiskt läge precis vid vattnet i centrala Varberg, utvecklar Månsson Fastigheter hyresrätter i den nya stadsdelen Västerport. På kajen planerar vi en träfastighet med cirka 40 lägenheter, gemensamhetslokaler samt café och butikslägen i markplan.

Anmäl intresse

Stark tro på trä - och hyresrätter

2018 utlyste Varbergs kommun en markanvisningstävling för att få variation och dynamik i den helt nya stadsdelen Västerport i Varberg. Månsson Fastigheter vann med omdömet, ”ett mycket fint bearbetat förslag på en framtida träbyggnation i Västerport som har ett eget uttryck.”

Vi utforskar träteknik i både stomme och fasad för att ta tillvara på de arkitektoniska och konstruktiva möjligheterna. Att bygga i trä har många fördelar utöver de miljömässiga och estetiska. Själva känslan att bo i ett massivt trähus är unik och skapar en hög boendekvalitet.

Månsson Fastigheter tror starkt på hyresrätten som boendeform och vi arbetar dessutom med många olika rumsliga lösningar, både inom- och utomhus, för att skapa en känsla av tillhörighet och gemenskap.

Genom nyttjandet av en digital tvilling av fastigheten får vi löpande tillgång till data om fastigheten under projektering, byggnation och förvaltning.